Lekker met je vriend(inn)en of teamgenootjes in het zand een toernooitje korfballen? Beach Kampen nodigt jullie van harte uit om op vrijdag 21 juni naar het Van Heutszplein te komen!


Maak samen een team en schrijf je in!

 

Wanneer Vrijdag 21 juni, start 18:00 uur
Waar Van Heutszplein, Kampen
Inschrijven Schrijf je in via het sportformulier

  

Wie, wat, waar

Het Beachkorfbaltoernooi wordt op vrijdag 21 juni georganiseerd op het Van Heutszplein in Kampen. De eerste wedstrijden beginnen om 18:30 uur. Je kunt meedoen vanaf de B-jeugd tot en met de recreanten. Er wordt vier tegen vier gespeeld. Een team bestaat uit 2 dames en 2 heren, doorwisselen mag de gehele wedstrijd. Je team bestaat uit maximaal 8 personen.

 

Inschrijven

De inschrijving is geopend en kan via het sportformulier. Vul alle velden in, selecteer Beachkorfbal en vermeld bij 'Bericht' de namen van de spelers (maximaal 8 spelers).

 

De kosten bedragen €10,00 per team en inschrijven kan tot en met 14 juni. Teams krijgen (naast de automatische mail) uiterlijk woensdag 19 juni een e-mail met alle benodigde informatie.

 

De betaalinstructies volgen per e-mail. Mocht je die niet goed ontvangen, hierbij het rekeningnummer:  NL49 RBRB 0898 0112 80 t.n.v. Beach Kampen (ja RBRB klopt, dat staat voor ‘RegioBank') onder vermelding van je sport en teamnaam.

Vragen
Heb je nog vragen? Neem dan gewoon even contact op. We zien jullie graag op 21 juni!

Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het Kamper stadsstrand? Kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker loungen en genieten van lekkere opzwepende muziek die door een DJ ten gehore wordt gebracht en geniet daarnaast van een hapje en een drankje.

 

Iedereen is welkom!