Beachtrefbal @Beach Kampen ~ Throw, catch or get out the way

Trefbal, we kennen het allemaal van onze schooltijd. Proberen om al je tegenstanders af te gooien en ondertussen de trefballen zelf te ontwijken. 

 

Maar wisten jullie dat dit ook een officiële sport is, genaamd dodgeball. Tijdens beach kampen spelen we dodgeball in teams van 6 personen. Het doel van het spel? Alle zes je tegenspelers afgooien of een gegooide bal afvangen.

 

Wanneer

Donderdag 29 juni, start 15:30 uur (12 - 15 jaar)

Donderdag 29 juni, start 18:00 uur (16+)

Waar Van Heutszplein, Kampen
Inschrijven Schrijf je in via het sportformulier. Kosten €10,00 per team

 

 

Wie, wat, waar
Het Beachtrefbaltoernooi wordt op donderdagavond 29 juni georganiseerd op het Van Heutszplein in Kampen en begint om 15:30 uur voor de leeftijd 12 - 15 jaar en het Beachtrefbaltoernooi voor 16+ start om 18:00u. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld. Tijdens de gehele wedstrijd mag er door worden gewisseld. Je team bestaat dus uit minimaal 6 personen.

 

Lijkt het je leuk om weer ouderwets te trefballen (dodgeball)? Schrijf je dan nu in met een team! Voorafgaand aan het toernooi gaan wij alle spelregels nog aan jullie toelichten. Toch alvast benieuwd naar de regels, zie hieronder de officiële regels.

https://dodgeballbondnederland.nl/downloads/dbn_basisregels.pdf

 

Inschrijven
Schrijf je in via het sportformulier, de kosten zijn €10,- per team. 

De betaalinstructies volgen per mail. Mocht je die niet goed ontvangen, hierbij ons rekeningnummer:  NL49 RBRB 0898 0112 80 t.n.v. Beach Kampen (ja RBRB klopt, dat staat voor ‘RegioBank') onder vermelding van je teamnaam.

 

Vragen
Heb je nog vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We zien je graag op 29 juni!

 

Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het Kamper stadsstrand? Kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker loungen en genieten van lekkere opzwepende muziek en geniet daarnaast van een hapje en een drankje.

 

Iedereen is welkom!