Beachtennis bij Beach Kampen 2023

 

Het eerste jaar Beach Tennis tijdens Beach Kampen 2018 was een groot succes. Dit moest wel een blijvertje worden!

Heb je voorgaande edities gemist en wil je dit jaar wel meedoen? Geef je dan snel op want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Wanneer Dinsdagavond 27 juni, start 18:00 uur, inspelen vanaf 17.30 uur
Waar Van Heutszplein, Kampen
Inschrijven Via sportformulier. Kosten: €10,00 per koppel

 

Beach Tennis is een laagdrempelige strandsport die zorgt voor een perfecte combinatie van sport en plezier. Het is zeer geschikt voor zowel jong als oud en voor racketsportbeoefenaars, volleyballers of niet-sporters.

Beach Tennis is in de jaren '70 ontstaan in Brazilië, maar de laatste jaren is het met succes overgewaaid naar de warmere Europese landen. Dus met het creëren van een echte "beachsfeer", mag dit mooie spelletje op het Kamper stadsstrand uiteraard niet ontbreken!

Wie, wat, waar

Het Beachtennistoernooi vindt plaats op dinsdagavond 27 juni op het Van Heutszplein in Kampen en begint om 18:00 uur.

Er liggen vier beachtennisvelden en vanaf 17:30 uur zijn de velden beschikbaar om in te spelen. Materialen zoals de speciale rackets en ballen zijn aanwezig om te gebruiken.

 

Je kunt meedoen vanaf 16 jaar en je dient je op te geven als tweetal. Vermeld in het opmerkingenvlak of je een herendubbel, damesdubbel of gemengd dubbel bent. Afhankelijk van het aantal opgaven worden er wedstrijden gespeeld van 15 minuten. Er wordt gespeeld in poules, met aansluitend een afvalschema (wederom afhankelijk van het aantal opgaven), dus iedereen speelt sowieso meerdere partijen.

 

Inschrijven

Schrijf je in via het sportformulier. De kosten bedragen €10,00 per koppel, dit contant te betalen op dinsdag 27 juni.
Inschrijven kan tot zondag 25 juni 2023!

 

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zien je graag op 27 juni!

 

Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het Kamper stadsstrand? Kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker loungen en genieten van lekkere opzwepende muziek en geniet daarnaast van een hapje en een drankje.

Iedereen is welkom!