Beach Kampen houdt weer een kerkdienst

  

Beach Dienst op Van Heutszplein

 

Beach Kampen houdt op zondag 23 juni een Beach Dienst. Deze openluchtdienst wordt gehouden op het tijdelijk aangelegde zandstrand op het van Heutszplein in de Kamper binnenstad. De eerste Beach Dienst in 2018 was een daverend succes. Naar aanleiding van de vele positieve reacties kunnen we natuurlijk niet anders dan ook dit jaar weer een ludieke dienst op een heus stadsstrand organiseren!

 

Op het stadsstrand van Beach Kampen langs de IJssel vinden gedurende tien dagen allerlei sportieve activiteiten plaats. De zondagse Beach Dienst maakt het gevarieerde programma helemaal compleet. Het thema van de dienst is nog niet bekend, maar hier zal zeker een mooie invulling aan worden gegeven. 

Details van de dienst worden later bekend gemaakt. We kunnen in ieder geval wel alvast melden dat de spreker tijdens deze Beach Dienst Jeroen Kanis is, Jeroen zal een korte overdenking houden.

Ook wethouder Geert Meijering, Brenda Siebrand en Pastor Gert leveren een bijdrage. 

Muziek en samenzang worden verzorgd door gospelkoor de Euphonion Singers uit Wilsum onder leiding van Anton Jansma. Zij brengen mooie gospelsongs en geestelijke liederen ten gehore.

 

De Beach Dienst op het Van Heutszplein begint om 10:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur, incl. gratis koffie en koek). Tijdens de dienst wordt een collecte gehouden voor een nader te bepalen bestemming.

 

Meer informatie? Te verkrijgen via john@beachkampen.nl.

 

Handig om te weten:

  • Iedereen is welkom!
  • Er zijn diverse zitplaatsen (zitzak, bank, kleedje en "onbeperkt zand" op ca. 1000m2). Zitplaatsen zijn beperkt, maar een eigen zitplaats meenemen is uiteraard ook mogelijk!

  

 

Wie zijn de Euphonion Singers:

Een koor dat al ruim 45 jaar bestaat en ooit begonnen is als plaatselijk gospelgroepje. In de loop der jaren zijn de Euphonion Singers uitgegroeid tot een welhaast legendarisch koor met een indrukwekkende veelzijdigheid en kwaliteit, dat een unieke plaats inneemt in het Nederlandse korenveld. Sterke kanten: grote diversiteit in muziekstijlen en koorsounds, meeslepende uitstraling, sublieme solisten en breedheid van repertoire, dat met grote kundigheid en bijzondere geestdrift wordt gebracht. De Euphonion Singers zijn daardoor niet slechts binnen één bepaald muziekgenre te plaatsen. Het koor zingt minstens vijfstemmig; met de ruim 50 zangers en musici wisselen de nummers van pure koormuziek tot lichtvoetig of theatraal klassiek, rock, ballades, rauwe blues, levensverdiepende songs en dance. De Euphonion Singers staan vanaf het begin onder leiding van componist-arrangeur en muzikale duizendpoot Anton Jansma.

In de loop der jaren hebben de Euphonion Singers talloze concerten gegeven en muzikaal bijgedragen aan kerkdiensten, kerst(nacht)diensten of eigen bijzondere optredens verzorgd.

Recent zijn de optredens in de Lambertusbasiliek te Hengelo, het Concerto Basilica in de Buitenkerk van Kampen, Kerst in de Vesting Elburg, en de bijdragen aan KIOK, de Hanzedagen en Sail Kampen.

 www.euphonionsingers.nl