Het Recycling Beach Kampen strand op het van Heutszplein wordt omgebouwd tot een ware openlucht bioscoop!

 

De film start om 22:30 uur, maar vanaf 20:30 uur kun je al genieten van lekkere muziek en een hapje/drankje in een heerlijk zomerse setting.

 

De toegang tot het terrein is gratis en de film ook, maar vol=vol!  DUS... Wil je zeker zijn van een mooie, relaxte zitplek en wat lekkers? Reserveer dan nu alvast je ticket (à slechts €10,00) voor de BeachBios Experience!

 

Gebruik het sportformulier op deze website of stuur een e-mail naar info@beachkampen.nl  o.v.v. je naam en het aantal tickets dat je wil reserveren.

De betaalinstructies volgen per mail. Mocht je die niet goed ontvangen, hierbij ons rekeningnummer:  NL49 RBRB 0898 0112 80 t.n.v. Beach Kampen (ja RBRB klopt, dat staat voor ‘RegioBank') onder vermelding van "Bios".

 

Met het BeachBios Experience Ticket krijg je:

  • De beste plek in een lekkere zitzak
  • Consumptiemuntje
  • Popcorn, Nachos of …
  • Fleecedeken om lekker onder te kruipen (het kan tijdens de late uurtjes natuurlijk wat frisjes worden langs het water)

  

Welke film wordt gedraaid?

De film die we gaan draaien bepaal jij! Geef bij het Facebook BeachBios Evenement jouw reactie en tag natuurlijk al je vriend(inn)en met wie je deze avond graag wil delen!

 

Natuurlijk wordt bij deze Service Beachbioscoop een hapje en een drankje geserveerd vanuit onze ludieke BeachBar!

Jij geniet van de film, wij zorgen ervoor dat het jou aan niets ontbreekt! 

 

Kom naar deze unieke gebeurtenis @ the Kamper Beach!