Beachvoetbal @Beach Kampen

Lekker met je vrienden of vriendinnen in het zand een potje voetballen in een historische omgeving? Dan nodigen we jullie uit om op dinsdagavond 18 juni naar het Van Heutszplein te komen.
Maak samen een team en schrijf je in!

 

Wanneer Dinsdag 18 juni, start 18:00 uur
Waar Van Heutszplein, Kampen
Inschrijven Schrijf je in via het sportformulier.

  

 Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, staande mensen en buiten

 

Wie, wat, waar
Het Beachvoetbaltoernooi wordt op dinsdagavond 18 juni georganiseerd op het Van Heutszplein in Kampen en begint om 18:00 uur. Vanaf 17:30 uur is het veld beschikbaar om in te spelen. Er wordt 5 tegen 5 gespeeld. Tijdens de gehele wedstrijd mag er door worden gewisseld. Je team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 personen en de spelers spelen minimaal in de A-jeugd. Wil je toch meedoen en speel je niet minimaal in de A-jeugd? Kijk dan in ons programma voor het Beachvoetbaltoernooi Jeugd op de zondagmiddag (23 juni).

Inschrijven
Schrijf je in via het sportformulier, de kosten zijn €10,- per team. 

De betaalinstructies volgen per mail. Mocht je die niet goed ontvangen, hierbij ons rekeningnummer:  NL49 RBRB 0898 0112 80 t.n.v. Beach Kampen (ja RBRB klopt, dat staat voor ‘RegioBank') onder vermelding van je teamnaam.

Vragen
Heb je nog vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We zien je graag op 18 juni!

Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het Kamper stadsstrand? Kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker loungen en genieten van lekkere opzwepende muziek die door een DJ ten gehore wordt gebracht en geniet daarnaast van een hapje en een drankje.

Iedereen is welkom!