Het Kamper Horecatoernooi Beachvolleybal was de laatste editie wederom een groot succes! Dit evenement heeft zeker een vaste plek verkregen tijdens Beach Kampen.
 

 

Wanneer

Maandagavond 26 juni, start toernooi 18:00 uur 

Aanvang vanaf 16:30 uur (Beachdinner en/of inspelen)

Waar Van Heutszplein, Kampen
Inschrijven

Via sportformulier of marcelbolhuis_23@hotmail.com. 

Kosten: €25,00 per team (incl. 4 consumptiemunten)

 

 
 
Kampen, een bruisende historische Hanzestad vol gezelligheid en rijk aan vele horecagelegenheden. Deze combinatie was snel gemaakt om ook deze doelgroep eens kennis te laten maken met ons mooie evenement.
 
Wie, wat, waar
Het Horecatoernooi Beachvolleybal wordt dit jaar op maandag 26 juni georganiseerd op het Van Heutszplein in Kampen. Je bent van harte welkom vanaf 16:30 uur en het toernooi begint om 18:00 uur. Na afloop is er ruimte om ontspannen te netwerken en maakt de DJ het feest compleet, een aanrader om te blijven!

 

**Volleybalkwaliteiten zijn zeker geen vereiste** Gezelligheid en Sportiviteit wel!**

 

Doe je mee? Mail naar marcelbolhuis_23@hotmail.com.  Elk team dient uit minimaal vier spelers te bestaan. 

 

Inschrijfkosten bedragen €25,00 per team (incl. 4 consumptiemunten).

 

Ook dit jaar hoeft niemand na te denken over zijn/haar maaltijd na werktijd en/of voorafgaand aan de zware inspanningen. Beach Kampen zorgt ook nu weer voor overheerlijke, veelzijdige versnaperingen. Na je inschrijving ontvang je hierover alle informatie!

 

Niet volleyballen?
Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de tropische sferen op het Kamper stadsstrand? We nodigen je van harte uit om wél te komen! Je hoeft je niet aan te melden.

 

Een ieder is welkom om de Horecateams aan te moedigen, een hapje en een drankje is vanavond toch nergens anders te krijgen!

  

We zien jullie graag op 26 juni!