Recycling Beach Kampen nodigt jou als ondernemer uit voor het Bedrijventoernooi Beachvolleybal!

Vorm met collega's, medewerkers of mede-ondernemers een team en kom in beweging op ons mooie stadsstrand!

 

Bedrijventoernooi Beachvolleybal 2023

 

 

Wanneer Vrijdag 23 juni, aanvang 16:00 uur
Waar Van Heutszplein, Kampen
Inschrijven

Mail naar sponsoring@beachkampen.nl 

Elk team dient uit minimaal vier spelers te bestaan.

 

*** Het toernooi is inmiddels vol / uitverkocht***

Wie, wat, waar
Het Bedrijventoernooi Beachvolleybal wordt dit jaar op vrijdag 23 juni georganiseerd op het Van Heutszplein in Kampen. Je bent van harte welkom vanaf 16:00 uur en het toernooi begint om 16:30 uur. Vanaf ca. 20:30 uur is er ruimte om ontspannen te netwerken en is er aansluitend een DJ die het feest compleet maakt, een aanrader om te blijven!

Ook dit jaar hoeft niemand na te denken over zijn/haar maaltijd na werktijd en/of voorafgaand aan de zware inspanningen. Beach Kampen zorgt ook nu weer voor overheerlijke, veelzijdige versnaperingen. Meer informatie hier over volgt!

 **Volleybalkwaliteiten zijn zeker geen vereiste** Gezelligheid en Sportiviteit wel!**

 

Niet volleyballen?
Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de tropische sferen op het Kamper stadsstrand? We nodigen je van harte uit om wél te komen! Moedig je collega’s aan en geniet van een hapje en een drankje. Je hoeft je niet aan te melden.

 

Doe je mee?

Mail naar sponsoring@beachkampen.nl   Elk team dient uit minimaal vier spelers te bestaan. Meer mag, maar dan krijg je dus 'wisselspelers'. Ieder bedrijf mag maximaal twee teams opgeven. 

 Inschrijfkosten bedragen €50,00 per team (wordt voorafgaand gefactureerd). Aan de hand van je inschrijving ontvang je enkele consumptiemunten. Ben je al sponsor? Dan vervallen deze kosten!

 TIP: Neem contacten uit je netwerk mee om ze sportief te kunnen introduceren bij andere bedrijven, dat zullen ze waarderen!

Wil je ons sponsoren? Bekijk hier de sponsormogelijkheden voor 2023!

 

We zien jullie graag op 23 juni!

 *** Het toernooi is inmiddels vol / uitverkocht***