Beachvoetbal B- en C-jeugd

Lekker met je vriend(inn)en of teamgenootjes in het zand een potje voetballen? Beach Kampen nodigt jullie uit om op zondagmiddag 23 juni naar het Van Heutszplein te komen!


Maak samen een team en schrijf je in!

 

Wanneer Zondag 23 juni, start 13:30 uur
Waar Van Heutszplein, Kampen
Inschrijven Schrijf je in via het sportformulier

  

 Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, sportende mensen, kind en buiten

 

Wie, wat, waar
Het Beachvoetbaltoernooi voor jeugd wordt op zondagmiddag 23 juni georganiseerd op het Van Heutszplein in Kampen en begint om 14:00 uur. Vanaf 13:30 uur is het veld beschikbaar om in te spelen. Er wordt 5 tegen 5 gespeeld. Tijdens de gehele wedstrijd mag er door worden gewisseld. Je team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 personen en de spelers zijn tussen 13 en de 17 jaar (B- en C-jeugd). 


Inschrijven
Schrijf je in via het sportformulier, de kosten bedragen €10,00 per team. Vermeld bij de inschrijving of je een jongens- of een meisjesteam hebt. Bij voldoende animo van de meisjes kunnen we een poule met meisjesteams maken.

De betaalinstructies volgen per mail. Mocht je die niet goed ontvangen, hierbij ons rekeningnummer:  NL49 RBRB 0898 0112 80 t.n.v. Beach Kampen (ja RBRB klopt, dat staat voor ‘RegioBank') onder vermelding van je teamnaam.

Vragen
Heb je nog vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We zien je graag op 23 juni!

Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het Kamper stadsstrand? Kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker loungen en genieten van lekkere opzwepende muziek die door een DJ ten gehore wordt gebracht en geniet daarnaast van een hapje en een drankje.

Iedereen is welkom!