Evenementen

Lekker Zen in het zand

Beach Yoga Zondag 16 juni ~ 9:30 uur

Lekker Zen in het zand

Ook nieuw dit jaar is Beach Yoga!   Op zondag 16 juni kun je, onder begeleiding van Alice de Jong van Art of Yoga (www.artofyoga.nl), gratis kennismaken met deze groeiende oefenvorm waarmee je lichaam en geest in balans brengt.Yoga is niet iets abstracts of mystieks. Iedereen kan het beoefenen, man & vrouw, jong & oud, iedereen is welkom!   Wanneer Zondag 16 juni, start 9:30 uur Waar Van Heutszplein, Kampen Inschrijven   Schrijf je in via www.beachkampen.nl   Inschrijven   Schrijf je in via www.beachkampen.nl    Vragen   Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zien je graag op 16 juni.
Lees verder

Basisschool BeachVolleybal Woensdag 19 juni ~ 14:00 uur

Nieuw bij Beach Kampen is het basisschool beachvolleybal toernooi, voor groep 7 en 8.   Samen met je klasgenootjes lekker een potje beachvolleyballen? Beach Kampen nodigt jullie uit om op woensdagmiddag 19 juni naar het Van Heutszplein te komen! Maak samen met je klas een team en schrijf je in!   Wanneer Woensdag 19 juni, start 13:30 uur Waar Van Heutszplein, Kampen Inschrijven Schrijf je in via www.sportpas.nl    Meedoen aan dit eerste Basisschool beachkampen volleybaltoernooi is gratis. Er liggen vier beachvolleybal velden en vanaf 13:30 uur zijn de velden beschikbaar om in te spelen.   Inschrijven   Schrijf je in via Sportpas.nl    Vragen Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zien je graag op 19 juni.   Speel je niet mee? Kom dan lekker langs, moedig je klasgenoten aan en maak er met elkaar een sportieve middag van.        
Lees verder

Basisschool BeachVolleybal clinic dinsdag 18 juni en donderdag 20 juni ~ 16:00 uur

Nieuw bij Beach Kampen is het basisschool beachvolleybal linic  voor groep 3 tot en met 6.   Samen met je klasgenootjes lekker een potje beachvolleyballen maar je kunt het nog niet zo goed? Kom dan nu samen (alleen mag natuurlijk ook) met je klasgenoten naar deze clinic om te leren beachvolleyballen. Door één van de jeugdtrainers van Reflex Kampen wordt deze clinic verzorgd  Wanneer Dinsdag 18 juni, start 16:00 uur Donderdag 20 juni, start 16:00 uur Waar Van Heutszplein, Kampen Inschrijven Schrijf je in via www.sportpas.nl    Meedoen aan deze Basisschool beachkampen volleybalclinic is gratis.   Inschrijven   Schrijf je in via Sportpas.nl    Vragen Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zien je graag op 18 en/of 20 juni.      
Lees verder

BeachHockey ~ Zaterdag 15 juni ~ 13:30 uur

Zaterdagmiddag 15 juni 2019 staat Beach Kampen in het teken van Beach Hockey!   Wanneer Zaterdag 15 juni 2019 C- & D-jeugd: start ca. 13:30 uur  Senioren, veteranen, trimhockey, gelegenheidsteams en A-&B-junioren: start ca. 17:30 uur Waar Van Heutszplein, Kampen Inschrijven Schrijf je in via: C-& D-jeugd: stuur een e-mail naarpeter@pvk-architect.nl   Senioren, veteranen, trimhockey, gelegenheidsteams en A-& B-junioren: stuur een e-mail naar adriaanvdberg@home.nl      Voor de C- en D-jeugd organiseren wij ‘s middags een mix-toernooi met poulewedstrijden, kruisfinales en natuurlijke de GROTE finale! Voor de senioren, veteranen, trimhockey, gelegenheidsteams en A- en B- junioren organiseren wij 's avonds vanaf ca. 17:30 uur het HCK Beachtoernooi!   Jeugd:Wil jij ook meedoen, geef je dan op door een e-mail te sturen naar peter@pvk-architect.nl  onder vermelding van je naam en het team waar je op het veld in speelt. Wij maken een mooie teamindeling en voor wedstrijdshirts wordt gezorgd.   Senioren:Willen jullie ook meedoen, geef je dan met je team (minimaal 5 spelers) op per e-mail via adriaanvdberg@home.nl onder vermelding van je team en de namen van de spe(e)l(st)ers. Inschrijfkosten bedragen €20,00 per team.   Een DJ verzorgt de muziek, er is een Beachbar en lekker eten! Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellige dag op het strand met je hockeyvrienden!  
Lees verder

Krachten meten met het touw

BeachTouwtrekken ~ Zaterdag 15 juni ~ 10:00 uur

Krachten meten met het touw

Tijdens Beach Kampen 2018 stond touwtrekken voor het eerst op het programma. Alhoewel het aantal teams beperkt was is er wel van het touwtrekken genoten. Dit jaar staat er naast het "normale" touwtrekken ook een aantal individuele onderdelen op het programma:  Hoelang kun jij je eigen gewicht trekken? En hoeveel meter trek je je eigen gewicht voort? Meet je krachten met andere deelnemers en wordt de "touwtrekmaster(es)" van Kampen!   Wanneer Zaterdag 15 juni, start 10:00 uur Waar Van Heutszplein, Kampen Inschrijven Schrijf je nu in via het sportformulier!      Wat is touwtrekken ? Touwtrekken is een teamsport en een krachtsport tegelijkertijd. Er is geen enkele andere krachtsport waarbij teamwork zo belangrijk is. Een touwtrekteam moet niet alleen sterk zijn, maar ook technisch en tactisch goed met elkaar kunnen samenwerken om te winnen. Tijdens de wedstrijd worden twee teams aan beide kanten van een 36 meter lang touw opgesteld en degene die het voor elkaar krijgt om de tegenstander vier meter mee te slepen wint.   Voor wie is touwtrekken? Touwtrekken is voor iedereen! Het maakt dus ook niet uit of je jong of oud bent, man of vrouw etc. Er zijn wedstrijden voor iedereen, dus ook voor ongetrainden/recreanten. Over het algemeen denkt iedereen dat touwtrekken een mannensport is, maar er zijn ook veel dames(teams) die aan touwtrekken doen. Je kunt zelf bepalen op op welk niveau je meedoet.   Meedoen? Deze tweede editie van Beach Touwtrekken vindt plaats op zaterdag 15 juni vanaf 10:00 uur en duurt tot ca. 12:30 uur. Geef je op voor jouw wedstrijd of je eerste kennismaking met touwtrekken! Schrijf je nu in via het sportformulier.   Er zijn geen kosten verbonden aan deze clinic. Geef je op per team (6 pers.). Heb je geen team tot je beschikking? Wees niet getreurd, schrijf je individueel in, dan zorgen wij ervoor dat je in een team wordt ingedeeld.   Tijdens het evenement wordt een spetterende demonstratie gegeven door een nationaal touwtrekteam. Op die manier kunnen de deelnemers de spelregels van het touwtrekken aanschouwen en wordt de sport op spectaculaire wijze gepromoot.  Deze workshop wordt georganiseerd door Touwtrekteam het Loggertje uit Zeewolde. Voor meer info: http://www.ttthetloggertje.nl/ https://www.facebook.com/ttthetloggertje/videos/2012709272291293/
Lees verder

(Net)werken met je voeten in het zand!

Bedrijventoernooi ~ Vrijdag 14 juni ~ 16:30 uur

(Net)werken met je voeten in het zand!

  UITVERKOCHT! We hebben inmiddels 20 teams dus het bedrijventoernooi van 14 juni is volledig uitverkocht! Wil je op de reservelijst? Meld je dan alsnog aan! Recycling Beach Kampen nodigt jou als ondernemer uit voor het Bedrijventoernooi Beachvolleybal! Vorm met collega's, medewerkers of mede-ondernemers een team en kom in beweging op ons mooie stadsstrand!   Bedrijventoernooi Beachvolleybal 2019   Wanneer Vrijdag 14 juni, aanvang 16:00 uur Waar Van Heutszplein, Kampen Inschrijven Mail naar bas@beachkampen.nl Elk team dient uit minimaal vier spelers te bestaan.   
Lees verder

BeachVoetbal 13 t/m 17 jaar Zondag 23 juni ~ 14:00 uur

Beachvoetbal B- en C-jeugd Lekker met je vriend(inn)en of teamgenootjes in het zand een potje voetballen? Beach Kampen nodigt jullie uit om op zondagmiddag 23 juni naar het Van Heutszplein te komen! Maak samen een team en schrijf je in!   Wanneer Zondag 23 juni, start 13:30 uur Waar Van Heutszplein, Kampen Inschrijven Schrijf je in via het sportformulier        Wie, wat, waarHet Beachvoetbaltoernooi voor jeugd wordt op zondagmiddag 23 juni georganiseerd op het Van Heutszplein in Kampen en begint om 14:00 uur. Vanaf 13:30 uur is het veld beschikbaar om in te spelen. Er wordt 5 tegen 5 gespeeld. Tijdens de gehele wedstrijd mag er door worden gewisseld. Je team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 personen en de spelers zijn tussen 13 en de 17 jaar (B- en C-jeugd).  InschrijvenSchrijf je in via het sportformulier, de kosten bedragen €10,00 per team. Vermeld bij de inschrijving of je een jongens- of een meisjesteam hebt. Bij voldoende animo van de meisjes kunnen we een poule met meisjesteams maken. De betaalinstructies volgen per mail. Mocht je die niet goed ontvangen, hierbij ons rekeningnummer:  NL49 RBRB 0898 0112 80 t.n.v. Beach Kampen (ja RBRB klopt, dat staat voor ‘RegioBank') onder vermelding van je teamnaam.VragenHeb je nog vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We zien je graag op 23 juni! Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het Kamper stadsstrand? Kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker loungen en genieten van lekkere opzwepende muziek die door een DJ ten gehore wordt gebracht en geniet daarnaast van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom!
Lees verder

Down by the Riverside

BeachDienst ~ Zondag 23 juni ~ 10:30 uur

Down by the Riverside

Beach Kampen houdt weer een kerkdienst    Beach Dienst op Van Heutszplein   Beach Kampen houdt op zondag 23 juni een Beach Dienst. Deze openluchtdienst wordt gehouden op het tijdelijk aangelegde zandstrand op het van Heutszplein in de Kamper binnenstad. De eerste Beach Dienst in 2018 was een daverend succes. Naar aanleiding van de vele positieve reacties kunnen we natuurlijk niet anders dan ook dit jaar weer een ludieke dienst op een heus stadsstrand organiseren!   Op het stadsstrand van Beach Kampen langs de IJssel vinden gedurende tien dagen allerlei sportieve activiteiten plaats. De zondagse Beach Dienst maakt het gevarieerde programma helemaal compleet. Het thema van de dienst is nog niet bekend, maar hier zal zeker een mooie invulling aan worden gegeven.  Details van de dienst worden later bekend gemaakt. We kunnen in ieder geval wel alvast melden dat de spreker tijdens deze Beach Dienst Jeroen Kanis is, Jeroen zal een korte overdenking houden. Ook wethouder Geert Meijering, Brenda Siebrand en Pastor Gert leveren een bijdrage.  Muziek en samenzang worden verzorgd door gospelkoor de Euphonion Singers uit Wilsum onder leiding van Anton Jansma. Zij brengen mooie gospelsongs en geestelijke liederen ten gehore.   De Beach Dienst op het Van Heutszplein begint om 10:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur, incl. gratis koffie en koek). Tijdens de dienst wordt een collecte gehouden voor een nader te bepalen bestemming.   Meer informatie? Te verkrijgen via john@beachkampen.nl.   Handig om te weten: Iedereen is welkom! Er zijn diverse zitplaatsen (zitzak, bank, kleedje en "onbeperkt zand" op ca. 1000m2). Zitplaatsen zijn beperkt, maar een eigen zitplaats meenemen is uiteraard ook mogelijk!      Wie zijn de Euphonion Singers: Een koor dat al ruim 45 jaar bestaat en ooit begonnen is als plaatselijk gospelgroepje. In de loop der jaren zijn de Euphonion Singers uitgegroeid tot een welhaast legendarisch koor met een indrukwekkende veelzijdigheid en kwaliteit, dat een unieke plaats inneemt in het Nederlandse korenveld. Sterke kanten: grote diversiteit in muziekstijlen en koorsounds, meeslepende uitstraling, sublieme solisten en breedheid van repertoire, dat met grote kundigheid en bijzondere geestdrift wordt gebracht. De Euphonion Singers zijn daardoor niet slechts binnen één bepaald muziekgenre te plaatsen. Het koor zingt minstens vijfstemmig; met de ruim 50 zangers en musici wisselen de nummers van pure koormuziek tot lichtvoetig of theatraal klassiek, rock, ballades, rauwe blues, levensverdiepende songs en dance. De Euphonion Singers staan vanaf het begin onder leiding van componist-arrangeur en muzikale duizendpoot Anton Jansma. In de loop der jaren hebben de Euphonion Singers talloze concerten gegeven en muzikaal bijgedragen aan kerkdiensten, kerst(nacht)diensten of eigen bijzondere optredens verzorgd. Recent zijn de optredens in de Lambertusbasiliek te Hengelo, het Concerto Basilica in de Buitenkerk van Kampen, Kerst in de Vesting Elburg, en de bijdragen aan KIOK, de Hanzedagen en Sail Kampen.  www.euphonionsingers.nl
Lees verder