Evenementen

Basisschool BeachVolleybal Woensdag 19 juni ~ 14:00 uur

Nieuw bij Beach Kampen is het basisschool beachvolleybal toernooi, voor groep 7 en 8.   Samen met je klasgenootjes lekker een potje beachvolleyballen? Beach Kampen nodigt jullie uit om op woensdagmiddag 19 juni naar het Van Heutszplein te komen! Maak samen met je klas een team en schrijf je in!   Wanneer Woensdag 19 juni, start 13:30 uur Waar Van Heutszplein, Kampen Inschrijven Schrijf je in via www.sportpas.nl    Meedoen aan dit eerste Basisschool beachkampen volleybaltoernooi is gratis. Er liggen vier beachvolleybal velden en vanaf 13:30 uur zijn de velden beschikbaar om in te spelen.     Inschrijven   Schrijf je in via Sportpas.nl    Vragen Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zien je graag op 19 juni.   Speel je niet mee? Kom dan lekker langs, moedig je klasgenoten aan en maak er met elkaar een sportieve middag van.        
Lees verder

BeachHockey ~ Zaterdag 15 juni ~ 13:30 uur

Zaterdagmiddag 15 juni 2019 staat Beach Kampen in het teken van Beach Hockey!   Wanneer Zaterdag 15 juni 2019 C- & D-jeugd: start ca. 13:30 uur  Senioren, veteranen, trimhockey, gelegenheidsteams en A-&B-junioren: start ca. 17:30 uur Waar Van Heutszplein, Kampen Inschrijven Schrijf je in via: C-& D-jeugd: stuur een e-mail naarpeter@pvk-architect.nl   Senioren, veteranen, trimhockey, gelegenheidsteams en A-& B-junioren: stuur een e-mail naar adriaanvdberg@home.nl      Voor de C- en D-jeugd organiseren wij ‘s middags een mix-toernooi met poulewedstrijden, kruisfinales en natuurlijke de GROTE finale! Voor de senioren, veteranen, trimhockey, gelegenheidsteams en A- en B- junioren organiseren wij 's avonds vanaf ca. 17:30 uur het HCK Beachtoernooi!   Jeugd:Wil jij ook meedoen, geef je dan op door een e-mail te sturen naar peter@pvk-architect.nl  onder vermelding van je naam en het team waar je op het veld in speelt. Wij maken een mooie teamindeling en voor wedstrijdshirts wordt gezorgd.   Senioren:Willen jullie ook meedoen, geef je dan met je team (minimaal 5 spelers) op per e-mail via adriaanvdberg@home.nl onder vermelding van je team en de namen van de spe(e)l(st)ers. Inschrijfkosten bedragen €20,00 per team.   Een DJ verzorgt de muziek, er is een Beachbar en lekker eten! Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellige dag op het strand met je hockeyvrienden!  
Lees verder

Krachten meten met het touw

BeachTouwtrekken ~ Zaterdag 15 juni ~ 10:00 uur

Krachten meten met het touw

Tijdens Beach Kampen 2018 stond touwtrekken voor het eerst op het programma. Alhoewel het aantal teams beperkt was is er wel van het touwtrekken genoten. Dit jaar staat er naast het "normale" touwtrekken ook een aantal individuele onderdelen op het programma:  Hoelang kun jij je eigen gewicht trekken? En hoeveel meter trek je je eigen gewicht voort? Meet je krachten met andere deelnemers en wordt de "touwtrekmaster(es)" van Kampen!   Wanneer Zaterdag 15 juni, start 10:00 uur Waar Van Heutszplein, Kampen Inschrijven Schrijf je nu in via het sportformulier!      Wat is touwtrekken ? Touwtrekken is een teamsport en een krachtsport tegelijkertijd. Er is geen enkele andere krachtsport waarbij teamwork zo belangrijk is. Een touwtrekteam moet niet alleen sterk zijn, maar ook technisch en tactisch goed met elkaar kunnen samenwerken om te winnen. Tijdens de wedstrijd worden twee teams aan beide kanten van een 36 meter lang touw opgesteld en degene die het voor elkaar krijgt om de tegenstander vier meter mee te slepen wint.   Voor wie is touwtrekken? Touwtrekken is voor iedereen! Het maakt dus ook niet uit of je jong of oud bent, man of vrouw etc. Er zijn wedstrijden voor iedereen, dus ook voor ongetrainden/recreanten. Over het algemeen denkt iedereen dat touwtrekken een mannensport is, maar er zijn ook veel dames(teams) die aan touwtrekken doen. Je kunt zelf bepalen op op welk niveau je meedoet.   Meedoen? Deze tweede editie van Beach Touwtrekken vindt plaats op zaterdag 15 juni vanaf 10:00 uur en duurt tot ca. 12:30 uur. Geef je op voor jouw wedstrijd of je eerste kennismaking met touwtrekken! Schrijf je nu in via het sportformulier.   Er zijn geen kosten verbonden aan deze clinic. Geef je op per team (6 pers.). Heb je geen team tot je beschikking? Wees niet getreurd, schrijf je individueel in, dan zorgen wij ervoor dat je in een team wordt ingedeeld.   Tijdens het evenement wordt een spetterende demonstratie gegeven door een nationaal touwtrekteam. Op die manier kunnen de deelnemers de spelregels van het touwtrekken aanschouwen en wordt de sport op spectaculaire wijze gepromoot.  Deze workshop wordt georganiseerd door Touwtrekteam het Loggertje uit Zeewolde. Voor meer info: http://www.ttthetloggertje.nl/ https://www.facebook.com/ttthetloggertje/videos/2012709272291293/
Lees verder

(Net)werken met je voeten in het zand!

Bedrijventoernooi ~ Vrijdag 14 juni ~ 16:30 uur

(Net)werken met je voeten in het zand!

Recycling Beach Kampen nodigt jou als ondernemer uit voor het Bedrijventoernooi Beachvolleybal! Vorm met collega's, medewerkers of mede-ondernemers een team en kom in beweging op ons mooie stadsstrand!   Bedrijventoernooi Beachvolleybal 2019   Wanneer Vrijdag 14 juni, aanvang 16:00 uur Waar Van Heutszplein, Kampen Inschrijven Mail naar bas@beachkampen.nl Elk team dient uit minimaal vier spelers te bestaan.   
Lees verder

BeachVoetbal 13 t/m 17 jaar Zondag 23 juni ~ 14:00 uur

Beachvoetbal B- en C-jeugd Lekker met je vriend(inn)en of teamgenootjes in het zand een potje voetballen? Beach Kampen nodigt jullie uit om op zondagmiddag 23 juni naar het Van Heutszplein te komen! Maak samen een team en schrijf je in!   Wanneer Zondag 23 juni, start 13:30 uur Waar Van Heutszplein, Kampen Inschrijven Schrijf je in via het sportformulier        Wie, wat, waarHet Beachvoetbaltoernooi voor jeugd wordt op zondagmiddag 23 juni georganiseerd op het Van Heutszplein in Kampen en begint om 14:00 uur. Vanaf 13:30 uur is het veld beschikbaar om in te spelen. Er wordt 5 tegen 5 gespeeld. Tijdens de gehele wedstrijd mag er door worden gewisseld. Je team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 personen en de spelers zijn tussen 13 en de 17 jaar (B- en C-jeugd).  InschrijvenSchrijf je in via het sportformulier, de kosten bedragen €10,00 per team. Vermeld bij de inschrijving of je een jongens- of een meisjesteam hebt. Bij voldoende animo van de meisjes kunnen we een poule met meisjesteams maken. De betaalinstructies volgen per mail. Mocht je die niet goed ontvangen, hierbij ons rekeningnummer:  NL49 RBRB 0898 0112 80 t.n.v. Beach Kampen (ja RBRB klopt, dat staat voor ‘RegioBank') onder vermelding van je teamnaam.VragenHeb je nog vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We zien je graag op 23 juni! Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het Kamper stadsstrand? Kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker loungen en genieten van lekkere opzwepende muziek die door een DJ ten gehore wordt gebracht en geniet daarnaast van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom!
Lees verder

Down by the Riverside

BeachDienst ~ Zondag 23 juni ~ 10:30 uur

Down by the Riverside

Beach Kampen houdt weer een kerkdienst    Beach Dienst op Van Heutszplein   Beach Kampen houdt op zondag 23 juni een Beach Dienst. Deze openluchtdienst wordt gehouden op het tijdelijk aangelegde zandstrand op het van Heutszplein in de Kamper binnenstad. De eerste Beach Dienst in 2018 was een daverend succes. Naar aanleiding van de vele positieve reacties kunnen we natuurlijk niet anders dan ook dit jaar weer een ludieke dienst op een heus stadsstrand organiseren!   Op het stadsstrand van Beach Kampen langs de IJssel vinden gedurende tien dagen allerlei sportieve activiteiten plaats. De zondagse Beach Dienst maakt het gevarieerde programma helemaal compleet. Het thema van de dienst is nog niet bekend, maar hier zal zeker een mooie invulling aan worden gegeven.  Details van de dienst worden later bekend gemaakt. We kunnen in ieder geval wel alvast melden dat de spreker tijdens deze Beach Dienst Jeroen Kanis is, Jeroen zal een korte overdenking houden. Ook wethouder Geert Meijering, Brenda Siebrand en Pastor Gert leveren een bijdrage.  Muziek en samenzang worden verzorgd door gospelkoor de Euphonion Singers uit Wilsum onder leiding van Anton Jansma. Zij brengen mooie gospelsongs en geestelijke liederen ten gehore.   De Beach Dienst op het Van Heutszplein begint om 10:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur, incl. gratis koffie en koek). Tijdens de dienst wordt een collecte gehouden voor een nader te bepalen bestemming.   Meer informatie? Te verkrijgen via john@beachkampen.nl.   Handig om te weten: Iedereen is welkom! Er zijn diverse zitplaatsen (zitzak, bank, kleedje en "onbeperkt zand" op ca. 1000m2). Zitplaatsen zijn beperkt, maar een eigen zitplaats meenemen is uiteraard ook mogelijk!      Wie zijn de Euphonion Singers: Een koor dat al ruim 45 jaar bestaat en ooit begonnen is als plaatselijk gospelgroepje. In de loop der jaren zijn de Euphonion Singers uitgegroeid tot een welhaast legendarisch koor met een indrukwekkende veelzijdigheid en kwaliteit, dat een unieke plaats inneemt in het Nederlandse korenveld. Sterke kanten: grote diversiteit in muziekstijlen en koorsounds, meeslepende uitstraling, sublieme solisten en breedheid van repertoire, dat met grote kundigheid en bijzondere geestdrift wordt gebracht. De Euphonion Singers zijn daardoor niet slechts binnen één bepaald muziekgenre te plaatsen. Het koor zingt minstens vijfstemmig; met de ruim 50 zangers en musici wisselen de nummers van pure koormuziek tot lichtvoetig of theatraal klassiek, rock, ballades, rauwe blues, levensverdiepende songs en dance. De Euphonion Singers staan vanaf het begin onder leiding van componist-arrangeur en muzikale duizendpoot Anton Jansma. In de loop der jaren hebben de Euphonion Singers talloze concerten gegeven en muzikaal bijgedragen aan kerkdiensten, kerst(nacht)diensten of eigen bijzondere optredens verzorgd. Recent zijn de optredens in de Lambertusbasiliek te Hengelo, het Concerto Basilica in de Buitenkerk van Kampen, Kerst in de Vesting Elburg, en de bijdragen aan KIOK, de Hanzedagen en Sail Kampen.  www.euphonionsingers.nl
Lees verder

BeachVolleybal ~ Zaterdag 22 juni ~ 09:30 uur & 14:00 uur

Beachvolleybal @Beach Kampen Op zaterdag 22 juni is het zover! Meld jij je ook dit jaar weer aan voor het gezellige Beachvolleybaltoernooi tijdens Beach Kampen? Vorm samen een team en schrijf je nu in!   Wanneer Zaterdag 22 juni, start 9:30 uur & 14:00 uur Volleybal dames/heren Laag/Midden : ca 9:30 - 14:00 uur Volleybal dames/heren Hoog            : ca 14:00 - 18:00 uur Waar Van Heutszplein, Kampen Inschrijven Schrijf je in via het sportformulier   Ook dit jaar zijn er 4 velden beschikbaar op het Kamper stadsstrand op het Van Heutszplein.   Het toernooi voor dames/heren Midden/Laag (3x3) start om 09:30 uur. Het toernooi voor dames/heren Hoog (2x2) start om ca. 14:00 uur.   Wees er snel bij, want VOL = VOL!   Schrijf je in via het sportformulier.   De kosten bedragen: dames/heren Hoog toernooi  €10,00 per team dames/heren Midden/Laag  €15,00 per team   Selecteer/vermeld bij de inschrijving in welke categorie jouw team wil deelnemen.   De betaalinstructies volgen per mail. Mocht je die niet goed ontvangen, hierbij ons rekeningnummer:  NL49 RBRB 0898 0112 80 t.n.v. Beach Kampen (ja RBRB klopt, dat staat voor ‘RegioBank') onder vermelding van je teamnaam.     Vragen   Heb je nog vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We zien jullie heel graag op 22 juni!   Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het Kamper stadsstrand? Kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker loungen en genieten van lekkere opzwepende muziek die door een DJ ten gehore wordt gebracht en geniet daarnaast van een hapje en een drankje.   Iedereen is welkom!
Lees verder

BeachTennis ~ Woensdag 19 juni ~ 18:30 uur

Beachtennis bij Beach Kampen 2019   Het eerste jaar Beach Tennis tijdens Beach Kampen 2018 was een groot succes. Dit wordt een blijvertje! Heb je vorig jaar gemist en wil je dit jaar meedoen? Geef je dan snel op want het aantal plaatsen is beperkt.   Wanneer Woensdagavond 19 juni, start 18:30 uur, inspelen vanaf 17.30 uur Waar Van Heutszplein, Kampen Inschrijven Via sportformulier. Kosten: €5,00 per koppel   Beach Tennis is een laagdrempelige strandsport die zorgt voor een perfecte combinatie van sport en plezier. Het is zeer geschikt voor zowel jong als oud en voor racketsportbeoefenaars, volleyballers of niet-sporters. Beach Tennis is in de jaren '70 ontstaan in Brazilië, maar de laatste jaren is het met succes overgewaaid naar de warmere Europese landen. Dus met het creëren van een echte "beachsfeer", mag dit mooie spelletje op het Kamper stadsstrand uiteraard niet ontbreken!   Wie, wat, waar Het Beachtennistoernooi vindt plaats op woensdagavond 19 juni op het Van Heutszplein in Kampen en begint om 18:30 uur. Er liggen vier beachtennisvelden en vanaf 17:30 uur zijn de velden beschikbaar om in te spelen. Materialen zoals de speciale rackets en ballen zijn aanwezig om te gebruiken.   Je kunt meedoen vanaf 16 jaar en je dient je op te geven als tweetal. Vermeld in het opmerkingenvlak of je een herendubbel, damesdubbel of gemengd dubbel bent. Afhankelijk van het aantal opgaven worden er wedstrijden gespeeld van 15 minuten. Er wordt gespeeld in poules, met aansluitend een afvalschema (wederom afhankelijk van het aantal opgaven), dus iedereen speelt sowieso meerdere partijen.   Inschrijven Schrijf je in via het sportformulier. De kosten bedragen €5,00 per koppel, dit contant te betalen op woensdag 19 juni.Inschrijven kan tot zondag 16 juni 2018!   Vragen Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zien je graag op 19 juni!   Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het Kamper stadsstrand? Kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker loungen en genieten van lekkere opzwepende muziek die door een DJ ten gehore wordt gebracht en geniet daarnaast van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom!
Lees verder