De voorbereidingen voor Beachkampen 2023 zijn begonnen.

Na drie zomers geen Beachkampen op het van Heutszplein is het tijd voor verandering.
Beach Kampen is deze zomer weer aanwezig! 

 

Van 23 juni tot en met 2 juli wordt het van Heutszplein weer omgetoverd tot een prachtig stadsstrand

 

Net als andere jaren zijn we druk geweest met het samenstellen van een gevarieerd programma. De laatste puntjes worden op de ‘i’ gezet maar het beloofd weer een mooi programma te worden. We hebben in ieder geval een nieuw onderdeel in het programma die ons allen terugbrengt naar onze schooltijd met ‘Trefbal/Dodgebal’. Wie heeft dit niet gespeeld tijdens de schooltijd, ook nu is dit onder de jeugd nog steeds een hype.

 

Zonder de inzet van sponsoren en vrijwilligers is Beach Kampen niet te organiseren. Gelukkig zijn zowel de sponsoren als de vrijwilligers nog steeds enthousiast en kan mede dankzij hun inzet Beach Kampen doorgaan.

 

Extra vrijwilligers zijn altijd welkom, dus wil je iets voor Beachkampen betekenen geef dit dan aan, kijk in de vacatureoverzicht of stuur een bericht via het contactformulier.

 

Het programma wordt steeds beter gevuld, dus houd de website in de gaten of er voor jou iets leuks bij zit. Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het Kamper stadsstrand? Kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker loungen en genieten van lekkere opzwepende muziek en een hapje en een drankje.

 

Wij hebben er in ieder geval allemaal zin in en kijken uit naar een mooie 10 dagen op het zonnigste (dat hopen we natuurlijk) evenement van Kampen.

 Logo Recycling Beach Kampen 2023data 300px